Annan frukt bär frukt

Idag har jag äntligen färgat om håret. De hade inte 360 Black Cherry så det fick bli en annan frukt, 316 Plum. Lite mörkare, drar mer åt någon sorts lila. Efter några tvättar lär nyansen vara rätt bra.

Ställer mig med håret under duschen och tittar ner på den bekanta svartvinbärssaften som blir till hallonsaft, som blir till köttsaft, som blir till sockervadd, som blir till rosenvatten, och i det läget kan man lika bra lägga av. Stod en gång och sköljde i ytterligare en timme under rosenstadiet utan att få vattnet helt klart, det måste för fan vara en myt att det går?

Klämmer ur vattnet och smetar in ett tjockt lager efterbehandling. Rakar mig och tar en tur med pimpstenen medan håret får gotta sig, sköljer ur och virar in i den gamla Burzum-paita som i åratal har fått tjäna som hårhandduk. Rullar slutligen på deodorant och smetar in mig själv med ett tjockt lager Sleepy från Lush. Vips är man en helt ny kvinna, redo att ta sig an vad som än må komma.

Jävlar vad jag saknar permanenten annars. Februari 2015.

Behövde verkligen lite häshtäg self care. Känns som små bitar av den produktiva delen av mig är spridda på en miljon olika ställen och jag får fan ingen översikt. Jag är spread thin som det heter på engelska, jag är knivspetsen Lätta som 90-talsmorsor bredde på den släta sidan av knäckebrödet.

1993 var det ja. Lol.

Jobbar med en juttu på trettontusen tecken till ABL och Well of the Mind (skissmöte med kartografen via Discord tidigare idag, han är så jävla duktig) och hemsidor och Trevor och flera timmar D&D-prep varje vecka och blogg. Bloggschemat har ju fått dra åt fanders, nu är det en riktig free for all.

Själva arbetsmängden är inget problem, men ibland kan jag önska att jag skulle få fokusera på en grej eller högst två. Självförvållat förstås. Ska försöka få klart sista delen om Brighton imorgon. Dags att sticka till Ryebank-lägret och intervjua en person som bor där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s