Mnjeh

Just nu är det officiellt kaoz™ på grund av diverse överheter. Bråk med banken om studielånet, bråk med läkaren om att få bupropion på inhemskt recept istället för att importera från Finland, bråk med blebb blobb, orka.

Måste fan rikta uppmärksamheten inåt och ruska upp mig efter varje runda, myndigheter har ju en maktlöshet-debuff som får en att krympa i skorna om man inte lyckas med sin Wisdom saving throw.

Nåddes dessutom av nyheten att hyresvärden till ett par kaverin har beslutit sig för att sälja huset igår. Jahopp. Nu har de två månader på sig att 1. gå på visningar 2. landa nytt boende 3. utrymma ett tvåvåningshem med vardagsrum, kök och två sovrum 4. flytta all kapina 5. grundstäda.

Båda jobbar förstås heltid. Mardröm.

MEN!

 • Jag ska vittu hjälpa dem med allt jag kan. Med mitt flexibla schema kan jag springa på visningar mitt på dagen och skit.
 • T har accepterat ett jobberbjudande i Manchester. Inget mera Midlands, hurra!
 • Jag fick in Ryebank-juttun till ABL och den blev bra. Lär pubbas inom kort, länkar förstås när det är dags.
 • Den skitsnygga och fantasifulla kartan till Well of the Mind är helt färglagd och klar tack vare en irländsk man och en australiensisk kvinna. Älska internet.
 • Äventyrstexten till densamma nådde tjugosidorsstecket häromdagen. Sen är det förstås en massa metatext att skriva också, men åtminstone kommer ett delmål bockas av snart.
 • Jag har en fin park att gå raskt i på morgonen. Ögonblicket då det här suger, det här suger, det här suger förbyts till endorfinförnöjsamhet är typ halvvägs genom den diagonala grusgången på norra sidan.
 • Jag har ett kök att stå och äta flaps till lunch i.
 • Jag lever och har hälsan och beräknas vara vid liv i sisådär femtio år till om inget drastiskt händer.
 • Jag har folk att älska.
 • Jag har folk som älskar och bryr sig om mig.
 • Vad vittu är ens mänskliga påfund, jag vet vad som verkligen betyder nånting.
 • Jag har en nyinköpt kista Yorkshire Tea och sojamjölk.
Cover it with gas and set it on FIRE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s