Beständigt och föränderligt

Igår var det exakt tre år sedan jag tog en enkelbiljett från Schiphol till Manchester. Couchsurfing.com skickar fortfarande blommiga påminnelser om att stay in touch with Huw, det vill säga den excentriske egobuddhisten som jag och A sov några nätter hos när jag precis hade flyttat, och som jag skrev en storytime om i maj förra året (mindre välskriven än jag mindes lol).

Det var en flytande och volatil tid. Mitt nuvarande jag ligger stabilt på högersidan av en reaktionspil.

vilsenhet + ångest + förhoppningar → Droney2019
Droney2019 + corona + 30-årskris + apoteksjobb → utmattning + blogg
utmattning + blogg + autismdiagnos + uppgörelse → upplysning
upplysning + bupropion + eget boende → självkänsla + enmansföretag
självkänsla + enmansföretag + passion → Droney2022

Förändring finns det dock gott om i omgivningen. Var hos K&D i onsdags och spelade Mörk Borg, ett rollspel som uttryckligen är tillägnat Pelle ”Dead” Ohlin, Mayhems förste sångare, och som jag därmed givetvis gillade skarpt. Vet inte hur många sessioner av dylikt vi har kvar i huset, och det är ju ledsamt; det har varit en fast punkt och ett fortbildningscenter ända sedan jag kom till Manchester.

Sen bara.

Igår flyttade jag och T dessutom merparten av hans tillhörigheter från Birmingham till zelfopslag. självförvaring. egenförvaring? Vittu self storage satan, en koppi man hyr för att sätt dit allt sitt kräsä; HYRLAGER heter det tydligen på svenska, i Manchester. Kommer förstås hjälpa honom med att hitta boende i sinom tid och rita om den personliga stadskartan beroende på vart han och K&D hamnar. Utöver detta är även C i stånd att flytta till stan, skoj.

Hittade också en massiv jävla spindel som bodde bakom en tub i hörnet av badrumsfönstret när jag städade T:s lägenhet. Inte ett såndär fanskap som mest är ben, utan en såndär som utöver ben även har en thicc kropp. Hittade en vykortsstor NO COLD CALLERS-skylt i stadig papp som Birmingham Conservatives hade varit snälla nog att dela ut och skyfflade ut den genom fönstret.

Good riddance.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s