In i brunnen

Traskade över till K och D för lågmäld samvaro i fredags med tanke på att vi alla var varierande grader av förkylda. Råkade istället döda en flaska Kosken och somnade framför American Beauty (1999) – så fort det sätts på film eller ska konsumeras något passivt brukar det vara godnatt för mig – och vaknade (i prima skick!) i fåtöljen.

Spergflört.

Idag är det onsdag och jag är fortfarande sådär småsjuk. T bor i min lägenhet på obestämd tid medan han letar bostad, och processen är försenad i. o. m. strul med garantihyran från förra stället (rogue landlords, amirite). Att bo två pers i en etta med kök är inget man vill göra någon längre tid, men hittills har det funkat bra.

Han är vid kontoret + gymmet tio-elva timmar om dagen på vardagarna, och jag jobbar ju hemifrån, så det kunde vara värre. Trivs så jävla bra med att kunna ta en paus i arbetet och gå och njewka skiten ur begynnande små prickar på tätningen där badkaret möter duschväggen med klorin. Bla bla kristider. Caroline Hainer bakar när hon är stressad, jag putsar och fejar när jag vill känna kontroll.


I övrigt börjar det bli önskvärt att färdigställa skrivfasen av Made to Fade: The Last Days of Starmantle’s Well of the Mind, helt på riktigt, och jag har därmed stängt ute allt dagsljus till förmån för mysbelysningen ovan de senaste dagarna. Inbillar mig dessutom att saken blir bättre av en perfekt sexsekundersloop med sprakande vedklabbar i hörlurarna (det blir den).

Återkommer med något skojigare denna vecka. This has been a public service announcement.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s