Struliz = ägd?

Det politiska läget i UK är ett återkommande samtalsämne som folk i Finland vill ta upp med mig. Det finns ett stort intresse för landet, och därmed är det väl intressant att veta hur snacket går inrikes. Vackert så. Det är bara det att jag ork int vittu nåmer satan. Jag är mentalt utcheckad.

En bekant i en WhatsApp-grupp sa ”there is no face or palm large enough to cover what’s happening” som svar på att BoJo ämnar kandidera nu när fröken STRULIZ har kastat in handduken. L sa ”flaming dumpster fire doesn’t even cover it” och postade nedanstående gif.

Det får räcka.

Däremot kan jag kontraktuellt inte pensionera mig när det kommer till något som har med BDSM att göra, och därav måste jag kommentera den seglivade konspirationsteorin att Liz Truss är ägd sub (undergiven).

Inom BDSM-världen är halsband av liknande modell vanliga som ett sätt att förkunna ägarskap på ett diskret sätt. Hon bär faktiskt det där smycket hela jävla tiden, och har gjort det i åratal.

I denna artikel från Tory-vänliga Telegraph står det:

From televised leadership debates to farm visits on the campaign trail; cabinet meetings to Prince Philip’s memorial service; NATO summits to the Queen’s Platinum Jubilee celebrations, it is quite possibly the hardest-working item in the new PM’s wardrobe. Perhaps she never takes it off.

I samma artikel klargör de också att det uttryckligen handlar om en gåva från hennes make, som håller en mycket låg profil. Hmm. Att kvinnor som är ledare eller har chefsposition är sub i sängen är dessutom en arketyp gammal som gatan.


Någon jävel på Discord som har mycket överloppstankekraft har klurat ihop en sammanhängande hypotes. I korthet går den ut på att Truss otrohet med Mark Field, hennes politiske mentor i mitten av 00-talet och tillika i princip en AI-genererad Mr. Grey-typ, fick henne att inse att en D/s-dynamik var något hon behövde, och att hon och den relativt anonyme maken inledde en dylik dynamik för att rädda sitt giftermål. Lol.

För övrigt finns det fan inte mycket empati i ögonen på någon av bilderna jag kan hitta på herr Field. Oerhört kall, beräknande blick, jävligt obehaglig typ. Sociopatvibbar.

Han har dessutom en bakgrund som klargör att han inte har långt till handgripligheter gentemot kvinnor, till exempel när han mycket bryskt övermannade en kvinna som var del av en fredlig Greenpeace-klimatprotest tillsammans med ett 40-tal andra.

Sen har vi ju den där gången när han flög på Lucia Hunt, Jeremy Hunts fru.

Eurgh.

Tillbaks till Truss. Enligt Gawker sågs hon bära halsbandet första gången sex dagar efter sin 44:e födelsedag, vilket stöder att det var en present från maken. Halsbandet har dessutom en mer oval form och hänger lägre ner på bringan än de flesta så kallade day collars. Slutsats: oklart om sub, day collar mycket osannolikt. Mark Field är dock 100 % creep.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s