Visitvånda + salighet

Trappan upp till takterassen vid YES.

Ledde nyss D&D-session med finländska vännerna, vilket åter igen aktualiserade frågan om finlandsbesök.

Grejen är att allas semestrar är över, och alla finländska bloggare jag följer snackar om kvällsmörker och koftor. Kanske det är att bli snuvad på konfekten att åka när sommaren precis har tagit slut? Lite som en bekants återkommande mardröm, att anlända till en festival i PARTY PARTY-mode på söndagen, när folk redan börjat packa ihop? Eller?

Vet fortfarande inte var jag står i relation till föräldrahemmet, så det måste iallafall klarna först. Egentligen har jag en lång lista med ärenden att fixa i Finland. Nytt körkort, packa/skicka mina sista tillhörigheter till UK, gå igenom Nemesis hårddiskar, besöka graven för första gången sen begravningen, sälja tonårsgothkläder till en ny (krympande) generation, läka gammalt groll, och framför allt: ta igen missade good times.


Måste dock säga att det gjorde underverk för själen att ha GB här. Åt gott, drack gott, mådde gott, flanerade, kurtis. Det tog cirka en och en halv dag innan min blyghet släppte, hade ändå inte setts sedan förra året. Tycker man ser spår av förlägenheten i bilden från V-Rev. Den smälte ändå bort lagom till sista dygnet.

Vet inte (vet precis) hur han lyckades glömma två skjortor här – i direkt synfält på en stolsrygg – men de kommer förbli otvättade. häshtäg BLESSED.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s