Best. equinox. EVER

Kan inte påstå att jag någonsin har firat höstdagjämning, men tänkte att någon gång måste vara den första, och hängde därmed på till skogen kring kl. 20:20 i onsdags. Hade roligt med A och fem andra i en inkapslad glänta, vilket jag nu inser måste specificeras, så att ingen får för sig någonting: vindrickas, banter, hundklappas och lite jammande, åldrarna 25-70 typ. Skönt med ett sammanhang där ens skämt landar och där man blir en naturlig del av gruppen bara genom att dyka upp med två flarror rödvin. Det kommer fan bli en intressant höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s