Blandad kompott

Helgen visade sig innehålla allt från distrahering av nålrädd person till några timmars snack om hur mycket jobb på botten av finansbranschen suttar till munch-mingel och öppet forum om consensual non-consent till medioker disco/world-musik bland zoomers i en gigantisk lagerbyggnad till ett yuppienäste som desperat försökte transplantera en bit av Ibiza till Manchester men oundvikligen misslyckades till gemensamt bad och 50-50 ingefärsvin/rödvin med A till en A-lagad gudomlig risotto och informell eldshow vid Ryebank-lägret.

Immersive Street Food: Escape to Freight Island Review Manchester |  DesignMyNight
En stekhet infraröd lampa + nordvästengelsk vind =/= varm medelhavsbris.

Sprang fan in i en person som jag tänkt skicka meddelande till ett längre tag vid The Warehouse Project, blev så uppspelt att jag knackade honom på axeln och frågade you’re Pete Lee right? (fingerat namn), han reagerade förstås med att bli förskräckt över att nån random tjej visste vad han hette. Förklarade att jag såg hans profil i Spacemen 3 Appreciation Group när jag sökte på folk i Manchester, han frågade vad jag hette, vi skakade hand och gick åt varsitt håll. What are the odds, liksom. Hade gärna snackat en stund om volymen inte var så arma hög.

Ganska mätt på intryck nu. Zzzz. Imorgon blir det ett verkligt original.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s