Fult, gott och snällt

Marlboro Gold King Size x20 | Sainsbury's
Fult.

Hemma i Manchester. Har ett halvt paket Marlboro Gold att röka upp, så tog en tobak medan jag gick från Shudehill Interchange. En kvinna med väskor i en stroller för barn bad mig om en, jag gick förstås med på det. Hon klockade att jag var finländsk (för en gångs skull) och nämnde att hon också var från Finland, eller åtminstone bodde i Finland, men hennes accent var… inte vet jag, lite östeuropa, lite rikssvensk?

Sa iallafall att jag var finlandssvensk, hon visste helt vad det innebar. Hennes sätt att konversera var kaotiskt men inkapslande, fick egentligen inte en syl i vädret. Hade min röda carry-on med mig, hon frågade om jag var turist, och det kändes bra att kunna svara att jag bor här. Berättade också en harmlös nykläckt semi-hemlis åt henne, hon blev glad. Mystisk, säregen kvinna.

T med lördagsmiddagen. Gott.

Tja, hur ska man summera denna intensiva långhelg? Stourbridge, Lutterworth, Rugby. Tror fan inte jag ens vill börja brodera ut allt, känns privat. Roligt var det iallafall, dramaturgin satt där den ska. Har dock en miljon grejer att fixa innan avfärd till NL på torsdag, måste beta av så många som möjligt heti. Tar mig ändå tid att DM:a ikväll som vanligt, tack till forntida Droney som preppade ordentligt inför förra sessionen och lämnade en flaska 19 Crimes på köksbänken.

19 Crimes Cabernet Sauvignon - Co-op
Snällt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s