I väntan på Något

Det blev nog att peta in kuvertet genom postluckan igår, hon tycktes inte vara hemma. Ringde på två gånger, inget svar. Tog en promenad medan jag var i krokarna, när jag gått en runda och var 100 meter ifrån såg jag en kvinna låsa upp dörren till trapphuset och gå in. Det är fem små lägenheter i huset, chansen att det var rätt person = 20 %. Men nu har det snart gått 24 h, och hon har inte återkommit via varken telefon eller e-mail än.

Kanske hon är borta över helgen. Kanske hon inte haft tid. Kanske hon redan har flyttat, och agenturen ljuger så de ska ha tid att täcka över någon brist. Inser att det sistnämnda låter riktigt jävla nojigt, men det är definitivt ingen omöjlighet.

På måndag blir det iallafall att fixa zelfopslag (varför dök det holländska ordet upp i huvudet först?). Self-storage. Självförvaring? Är det ett ord? Hyra en koppi för ett fåtal möbler och lådor med tillhörigheter är iallafall vad som menas. Nuvarande rummet ska ju vara tömt och grundstädat på fredagen. Verkar som den nya hyresgästen blir en kille som redan bor i huset, han byter gärna upp sig till badkar och större levnadsyta + högre takhöjd.

Skönt det hade varit att snabbspola framåt en vecka, satan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s