Glada måndagar: Wonderfall

Manchestersonen Liam Gallagher, 47, har nog haft bättre dagar. Den vindögde sexsymbolen of Oasis fame gick nämligen och föll ur helikoptern efter ett gig häromdagen. Fansen var förstås inte sena med ordvitsarna och låttextcitaten, Wonderfall kvalar definitivt in i kategorin low hanging fruit. ”Helikopterplatta” är en frilla, Liam. <burkskratt>

År 1997 gick det lyckligtvis lite bättre, ingen faceplant vid helikopterurstigningen där. Ytterst välrestaurerad video, här har det filmats med spelfilmskameror och funnits originalfilmrullar att jobba med, inte en chans att detta är gjort från kassettband ämnat för TV. Ser fan ut som videon filmades igår. If only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s