Sexig politisk förströelse

Hittade denna studie och fnissade åt resultatet. Med r=0.06 och r=0.12 är sambanden mycket svaga, rent underhållningsvärde.

Det som är mest degenerate står förstås att finna i den kvadrat som fördömer degeneracy mest, den auktoritära högern. Roligt också att se stereotyper såsom feministmän från auktoritärvänstern som gillar att dominera i sängen, högerns uniformsfixering, högerkvinnornas vurmande för males dominating, auktoritärvänstertjejers tjusning för bodymodrelaterade piercing/cutting, etc. Notera också att males submitting anses mer tabu än females dominating, males dominating och females submitting.

Mitt egna femdom-shtick står tydligen att finna inom den libertarianska vänstern, både vad beträffar kvinnor och män. Intrycken från Fetlife/Darkside skriver under på det. Enligt min erfarenhet är det också mycket vanligt att manliga subs som har masochism som primär grej befinner sig nånstans kring centrism/snäppet högerut, men anekdotisk bevisföring och en ovetenskaplig studie håller inte för att dra slutsatser annat än lulz.

Det är för övrigt kanske femton år sedan jag sist gjorde ett Political Compass-test. Som tonåring brukade jag hamna ungefär två rutor left och tre rutor mot authoritarian. Undrar var jag ligger nu?

Ei vittu.

Är egentligen lite förvånad över att hamna så långt vänsterut, men så är testet också kalibrerat för amerikanska förhållanden. Trodde den uppsättning ståndpunkter där jag resonerar som en åldrad högergubbe skulle inverka mer på slutresultatet, men icke, de mysigt nordiska socialdemokratiska värderingarna väger tyngre. Manliga subs som vill öka sina chanser på dejtingmarknaden borde bevisligen gå med i Lib Dems.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s