Överraskande blaska

Kollade på glasögonbågar med D igår eftermiddag, älskar att agera smakråd i den frågan. Vek därefter in till en newsagent för att köpa ett tobakspaket och inte snylta på hans rulltobak. Stod vid kassan och betalade när D skrattade till, så jag kollade över axeln och såg följande löpsedel:

Bild: D

Hade själv inte sinnesnärvaron att fotografera. Om någon hade återberättat rubriken för mig utan fotobevis hade jag insisterat att det måste vara satir från en cyberpunkdystopi i stil med just Transmetropolitan (1998) eller The Filth (2004). Brittiska tabloider är fan i en klass för sig.

En reaktion till “Överraskande blaska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s